Bulgarije

Swipe

Gezondheidstoerisme

Steeds vaker richt de Bulgaarse toeristenindustrie zich op de mensen die tijdens hun vakantie ook iets aan hun fysieke welzijn willen doen. In het land bevinden zich meer dan 550 plaatsen waar ruim 1600 bronnen opborrelen. De kennis over en de toepassingen van de vele geneeskrachtige bronnen is al eeuwen aanwezig.

De Romeinen hadden diverse gezondheidscentra in Bulgarije, bijvoorbeeld in het tegenwoordige Hissarya, toen Augusta geheten. Door veel touroperators worden kuurreizen en relaxprogramma’s aangeboden en het gezondheidstoerisme gepromoot, zowel aan de Zwarte Zee als in het Rhodopigebergte (en op vele plaatsen daartussen).

Inlichtingen zijn voorhanden via de speciale website (Engels) http://www.bgmedicaltourism.com waar u alle mogelijkheden kunt vinden.

Rondreizen

Groepsrondreis Bulgarije

Tijdens deze avontuurlijke rondreis door Bulgarije vind je ongerepte natuur, uitgestrekte oerbossen en ruige bergketens. Bulgarije is uitermate geschikt voor een actieve...

v.a. 1019.00 p.p.

Opal Hotel

Het Opal Hotel hebben wij speciaal voor jou geselecteerd, het hotel is namelijk voorzien is van comfortabele kamers en een leuk zwembad....

v.a. 357 p.p.

10 prachtige bestemmingen in Bulgarije