China

Swipe

China

VakantieArena China stelt u enkele van China's mooiste bezienswaardigheden voor in een gemakkelijk te begrijpen vorm. Onze website bestaat uit drie delen: het Achtergronden gedeelte laat u kennismaken met China's geschiedenis en cultuur, het tweede gedeelte geeft wat praktische informatie en het derde deel presenteert de bezienswaardigheden in de bestemmingen in China. Deze bestemmingen zijn gegroepeerd in zeven geografische gebieden: Noordoost-China, Noord-China, Noordwest-China, Oost-China, Midden-China, Zuidwest-China, Zuid-China - en de steden Beijing Hong Kong, Macau en Taipei.

In deze bestemmingsinformatie vindt u actuele informatie over de plaats, met culturele en historische context. Belangrijke bezienswaardigheden gaan vergezeld van de naam in Chinese karakters en in pinyin - als u hulp nodig heeft bij het vinden van een bezienswaardigheid, hoeft u de Chinese karakters alleen maar aan een plaatselijke bewoner te laten zien, die u dan zal wijzen welke kant u op moet.

Veel plezier op uw reis door China!

Rondreizen

Groepsrondreis Zijderoute

Tijdens deze avontuurlijke rondreis door Turkmenistan, Oezbekistan, Kirgistan en China wordt de handelsroute gevolgd. Per bus of trein reis je door eeuwenoude...

v.a. 4139.00 p.p.

10 prachtige bestemmingen in China