Denemarken

Swipe

Denemarken

Denemarken, het kleinste land van Scandinavië, is lekker dichtbij en toch zo verrassend anders. In het land van rust, ruimte en smørrebrød laat iedere laaglander zich imponeren door het afwisselende landschap met talloze eilanden, fjorden, glooiende velden, meren, uitgestrekte bossen, duinen en de breedste stranden van Europa.

Mede dankzij de gemoedelijke bevolking, de goede voorzieningen en het feit dat de Denen hun cultuurhistorische rijkdommen koesteren is Denemarken als vakantiebestemming zo gek nog niet. Het is een uitermate gastvrij en vriendelijk land voor gezinnen, fietsers, vissers en watersporters.
En vergeet niet: Denemarken krijgt in de zomermaanden heel wat meer zonuren dan Nederland!

Foto Rother wandelgids Denemarken
Rother wandelgids Denemarken

AUTEUR D SÄNGER EN M GAHR

€16,95

De Rother Wandelgids Denemarken – Jutland bevat 52 wandelingen langs de kusten van de Noordzee en de Oostzee, langs de oevers van de Limfjord en door de duin-, heide- en boslandschappen van Jutland. De gids bevat wandelingen voor zowel de beginnende als de ervaren wandelaar. Alle wandelingen zijn voorzien van betrouwbare routebeschrijvingen, gedetailleerde kaarten en hoogteprofielen. Met gratis downloadbare GPS Tracks.

10 prachtige bestemmingen in Denemarken