Gambia

Swipe

Meerdaagse reizen door Gambia en Senegal

Door de touroperators worden diverse meerdaagse excursies aangeboden. Met een tweedaagse tocht naar Tendaba of JanjangBureh blijft u in Gambia, maar de meeste meerdaagse excursies zullen u toch één of meer dagen door Senegal voeren.

U kunt kiezen uit drie-, vijf- en achtdaagse rondreizen. Sommige ervan beginnen en eindigen in de directe omgeving van uw hotel, zodat u zich mogelijk twee dagen in een bekende omgeving ophoudt.

Vanuit Nederland en België kunt u, in combinatie met uw verblijf in Gambia een rondreis door Gambia en Senegal boeken. Als u deze rondreis direct na aankomst in Gambia maakt hoeft u nog geen rekening te houden met het feit dat onderdelen van de rondreis als aparte excursie gemaakt kunnen worden.

Verblijft u eerst enige tijd in het land om daarna nog een rondreis te maken, dan moet u daar rekening mee houden als u wilt voorkomen dat u meerdere malen op dezelfde plaats komt.

Sun Beach

In het meest westelijk puntje van het levendige Cape Point vind je het heerlijke 4-sterrenhotel Sun Beach. Niet alleen is Sun Beach...

v.a. 799 p.p.

10 prachtige bestemmingen in Gambia