Gambia

Swipe

Meerdaagse reizen door Gambia en Senegal

Door de touroperators worden diverse meerdaagse excursies aangeboden. Met een tweedaagse tocht naar Tendaba of JanjangBureh blijft u in Gambia, maar de meeste meerdaagse excursies zullen u toch één of meer dagen door Senegal voeren.

U kunt kiezen uit drie-, vijf- en achtdaagse rondreizen. Sommige ervan beginnen en eindigen in de directe omgeving van uw hotel, zodat u zich mogelijk twee dagen in een bekende omgeving ophoudt.

Vanuit Nederland en België kunt u, in combinatie met uw verblijf in Gambia een rondreis door Gambia en Senegal boeken. Als u deze rondreis direct na aankomst in Gambia maakt hoeft u nog geen rekening te houden met het feit dat onderdelen van de rondreis als aparte excursie gemaakt kunnen worden.

Verblijft u eerst enige tijd in het land om daarna nog een rondreis te maken, dan moet u daar rekening mee houden als u wilt voorkomen dat u meerdere malen op dezelfde plaats komt.

Ocean Bay

Ocean Bay Resort is een luxueus 4,5-sterrenresort, grotendeels gerenoveerd en onder nieuw internationaal management, gelegen in het hart van Cape Point, direct...

v.a. 667 p.p.

African Village

In African Village, de naam zegt het al, verblijf je in een?dorpje?. Met de kleurrijke natuurlijke omgeving, prachtige planten, rieten hutten en...

v.a. 520 p.p.

10 prachtige bestemmingen in Gambia