Gambia

Swipe

Sporten in Gambia

Watersport

De watersportliefhebbers zullen het moeten hebben van hetgeen in en rond de hotels aangeboden wordt. De watersport staat in Gambia in de kinderschoenen en er is nauwelijks aanbod.

Bij de hotels is het echter steeds vaker mogelijk om surfplanken te huren en er is enig aanbod van waterscooters. Het ‘plankglijden’, waarbij met een kunststof ‘plank’ over het nog natte gedeelte van het strand, bij het teruglopen van de golven, wordt gegleden, is behoorlijk populair en is bij de meeste hotels wel mogelijk. Deze ‘planken’ worden ook gebruikt om mee door de branding te varen.

Het is mogelijk om in enkele hotels aan de monding van de rivier Gambia waterfietsen te huren. Zeilen en paragliding winnen snel aan populariteit, enkele hotels bieden zelfs zeillessen aan.

African Village

In African Village, de naam zegt het al, verblijf je in een?dorpje?. Met de kleurrijke natuurlijke omgeving, prachtige planten, rieten hutten en...

v.a. 520 p.p.

Palma Rima

Welkom in The Gambia, the?smiling coast of Africa?. Het land van de gastvrije lach zie je gegarandeerd terug tijdens je verblijf in...

v.a. 760 p.p.

10 prachtige bestemmingen in Gambia