Gambia

Swipe

Golf

Nabij Fajara ligt een 18-holes Par 69 golfbaan. Het is een prachtig aangelegde baan, alleen moet u er rekening mee houden dat het gras niet altijd even groen is. Na de regentijd verandert de kleur geleidelijk naar bruin.

U kunt (vanaf 16 jaar) voor één dag lid worden van de Fajara Club. Voor een klein bedrag kunt u clubs huren en er staat een golfbaan ter beschikking met 9 Par 4, 7 Par 3 en 2 Par 5 holes.

De mogelijkheden zijn echter uitgebreider dan de naam doet vermoeden. Behalve dat u er kunt golfen, staan er ook tennis-, squash- en badmintonfaciliteiten ter beschikking. U kunt gebruik- maken van het zwembad en de bibliotheek. Natuurlijk kunt u regelmatig op adem komen in het (eveneens niet te dure) clubhuis.

In de wandelgangen wordt het ook wel Fajara Golf- en Countryclub genoemd of Fajara Club & Golf Course, officieel heet het simpelweg: Fajara Club. U kunt er het gehele jaar, zeven dagen per week terecht tussen 08.00 en 19.00 uur, met uitzondering van zaterdagmiddag, als de golfbaan vanaf 14.00 uur uitsluitend ter beschikking staat van de clubleden.Tijdens toernooien is de golfbaan voor derden gesloten.

U moet rekening houden met bijkomende kosten voor de huur van ballen, rackets, e.d. en de diensten van een caddy. Er zijn weer plannen voor de organisatie van grotere golftoernooien waarvan de laatste plaatsvond in 1994.

Behalve voor golfers is de Fajara Club ook een veelbezochte plaats door vogelspotters.

Sun Beach

In het meest westelijk puntje van het levendige Cape Point vind je het heerlijke 4-sterrenhotel Sun Beach. Niet alleen is Sun Beach...

v.a. 799 p.p.

Ocean Bay

Ocean Bay Resort is een luxueus 4,5-sterrenresort, grotendeels gerenoveerd en onder nieuw internationaal management, gelegen in het hart van Cape Point, direct...

v.a. 667 p.p.

Djeliba Aparthotel

Het aparthotel Djeliba is een mooi verblijf dat in verschillende opzichten uniek te noemen is. Mede door de kleurrijke Gambiaanse sfeer, de...

v.a. 519 p.p.

10 prachtige bestemmingen in Gambia