Gambia

Swipe

Kijken naar sport

De meeste sportliefhebbers worden in Gambia wat minder actief dan wanneer ze thuis zijn. De temperatuur noodt ook niet om dagelijks een uurtje te gaan joggen of aerobic te dansen (hoewel sommige hotels dit onder begeleiding hun gasten aanbieden).

Het kijken naar sport is iets heel anders. Onder het genot van iets fris doet u dan toch aan sport. U kunt, al dan niet georganiseerd, worstelwedstrijden bezoeken en het bijwonen van een voetbalwedstrijd in het Independence Stadion in Bakau is een belevenis.

Voor de liefhebbers van rugby bestaat soms de mogelijkheid om een wedstrijd bij te wonen nabij het medisch centrum even tussen Fajara en Kololi. Daar wordt trouwens ook de lokale competitie afgewerkt.

Vaak wordt u om een bijdrage gevraagd ‘for the boys’. Niet doen, ook niet als u een indrukwekkende intekenlijst met allerlei grote bedragen onder de neus gedrukt krijgt.

Vakanties in Gambia

Palma Rima

Welkom in The Gambia, the?smiling coast of Africa?. Het land van de gastvrije lach zie je gegarandeerd terug tijdens je verblijf in...

v.a. 760 p.p.

Badala Park

Dit eenvoudige, toch bijzondere hotel in typische Afrikaanse sfeer, ligt in een mooie tuin nabij het strand. Mede door de faciliteiten, vriendelijke...

v.a. 490 p.p.

10 prachtige bestemmingen in Gambia