Gambia

Swipe

Paardrijden

De laatste tijd komt het huren van een paard om er tochtjes mee te maken of langs het strand te rijden, steeds meer in zwang. In de omgeving van de hotels zijn enkele maneges. De hotelreceptie helpt u verder op weg.

Veelal gaat er een instructeur mee (hij is zelfs bereid om het paard aan de teugel te houden), maar u kunt ook les krijgen. Als u naar de mening van de instructeur voldoende kennis heeft, mag u er op eigen gelegenheid eropuit gaan. Denk er dan aan dat ook het paard zich in de subtropen bevindt en veel water nodig heeft.

Als u vergezeld wordt door een instructeur komt u meestal op leukere plaatsen dan wanneer u zelfstandig op pad gaat. Op het strand rijden voortdurend paarden die te huur zijn, voor enige tijd of voor een bepaalde rit. Heel leuk voor kinderen en zelfs als u nog nooit op een paard zat een ontspanning van de eerste orde.

Prijs vooraf afspreken, maar dat geldt bijna voor alles wat u in Gambia onderneemt.

Kombo Beach

Kombo Beach is een populair hotel, gelegen direct aan het strand en biedt tal van faciliteiten, een uitstekende keuken, afwisselende entertainment en...

v.a. 621 p.p.

Sun Beach

In het meest westelijk puntje van het levendige Cape Point vind je het heerlijke 4-sterrenhotel Sun Beach. Niet alleen is Sun Beach...

v.a. 799 p.p.

10 prachtige bestemmingen in Gambia