Gambia

Swipe

Paardrijden

De laatste tijd komt het huren van een paard om er tochtjes mee te maken of langs het strand te rijden, steeds meer in zwang. In de omgeving van de hotels zijn enkele maneges. De hotelreceptie helpt u verder op weg.

Veelal gaat er een instructeur mee (hij is zelfs bereid om het paard aan de teugel te houden), maar u kunt ook les krijgen. Als u naar de mening van de instructeur voldoende kennis heeft, mag u er op eigen gelegenheid eropuit gaan. Denk er dan aan dat ook het paard zich in de subtropen bevindt en veel water nodig heeft.

Als u vergezeld wordt door een instructeur komt u meestal op leukere plaatsen dan wanneer u zelfstandig op pad gaat. Op het strand rijden voortdurend paarden die te huur zijn, voor enige tijd of voor een bepaalde rit. Heel leuk voor kinderen en zelfs als u nog nooit op een paard zat een ontspanning van de eerste orde.

Prijs vooraf afspreken, maar dat geldt bijna voor alles wat u in Gambia onderneemt.

Palma Rima

Welkom in The Gambia, the?smiling coast of Africa?. Het land van de gastvrije lach zie je gegarandeerd terug tijdens je verblijf in...

v.a. 760 p.p.

Palm Beach

Zoals de naam Palm Beach je al doet vermoeden, is het hotel direct aan een van de mooiste stranden van Gambia gelegen...

v.a. 552 p.p.

10 prachtige bestemmingen in Gambia