Gambia

Swipe

Vakantie- en recreatiemogelijkheden

Gambia is een land met een uitstekend klimaat en prachtige stranden. Voor een strandvakantie kun je er dus prima terecht.

Het zou echter jammer zijn als u niet verder kwam dan het strand bij het hotel. Als u een ervaren reiziger bent, bekend met landen als Gambia, dan kunt u er, al dan niet met gebruikmaking van een gids en/of chauffeur, alleen op uittrekken. Het is niet aan te raden om op eigen houtje het land te gaan verkennen als u er voor het eerst komt.

Onder het kopje 'excursies en uitstapjes'  wordt een (zeker niet limitatieve) opsomming gegeven van hetgeen er zoal in Gambia te beleven valt. U zult ontdekken dat er méér is dan zon, zee en strand.

Voorbereiding
Een goede voorbereiding is belangrijk, zeker als u naar een land gaat waar u nooit eerder was. Maar zélfs dan zou het best eens zo kunnen zijn dat er méér is. 'Inlezen' middels een goede reisgids voorkomt vaak teleurstelling of narigheid. Bovendien viert u al een stukje vakantie tijdens uw voorbereidingen. De bekende uitdrukking: 'Voorpret is de grootste pret' heeft zeker een kern van waarheid in zich.
Zo'n reisgids kan ook ter plaatse een belangrijke bron van informatie zijn. Het Reishandboek Gambia (auteur: Paul de Waard, uitgever: Elmar Uitgeveri jBV te Delft, ISBN 978 90389 25448) stelt u in de gelegenheid optimaal van uw vakantie te genieten. Als u de prijs van het boek afzet tegen de totale reissom dan zou dat best eens een hele goede investering kunnen zijn.

African Village

In African Village, de naam zegt het al, verblijf je in een?dorpje?. Met de kleurrijke natuurlijke omgeving, prachtige planten, rieten hutten en...

v.a. 520 p.p.

10 prachtige bestemmingen in Gambia