Gambia

Swipe

Bagage

Per persoon mag, vaak tegen bijbetaling, afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij, 20 tot 30 kg ruimbagage meegenomen worden. In de cabine mag maximaal 10 kg vervoerd worden, vooropgesteld dat de koffer of tas aan de geldende afmetingen voldoet. De vrijstelling geldt niet voor kinderen die jonger zijn dan twee jaar.

Let op: De bepalingen wijzigen. Bij sommige luchtvaartmaatschappijen moet voor elke kilogram bagage die in het ruim vervoerd moet worden (koffers e.d.) worden betaald. In de cabine mag u dan meer, bijvoorbeeld tot 10 kg meenemen. Raadpleeg uw ticket of informeer bij uw touroperator.

Denk eraan dat een koffer of reistas nooit zwaarder mag zijn dan 32 kg, dus als de bagage van 2 personen die in totaal recht hebben op een bagagevrijstelling van 40 kg, dan wordt die koffer als deze zwaarder is dan 32 kg, niet afgehandeld. (Voorschrift voortvloeiend uit de ARBO-wetgeving.)

Rondreizen in Gambia

Djeliba Aparthotel

Het aparthotel Djeliba is een mooi verblijf dat in verschillende opzichten uniek te noemen is. Mede door de kleurrijke Gambiaanse sfeer, de...

v.a. 519 p.p.

African Village

In African Village, de naam zegt het al, verblijf je in een?dorpje?. Met de kleurrijke natuurlijke omgeving, prachtige planten, rieten hutten en...

v.a. 520 p.p.

10 prachtige bestemmingen in Gambia