Gambia

Swipe

Banken

Openingstijden: In Banjul: 08.00-13.30 uur van maandag t/m donderdag en 08.00-11.30 uur op vrijdag. Op zaterdag gesloten.

In de toeristengebieden nabij de hotels: 08.00-12.30 uur en 16.00-18.00 uur van ma. t/m za (vrijdagmiddag vaak gesloten). U kunt er terecht voor alle geldzaken en u kunt er travellercheques wisselen. De tarieven lopen nogal uiteen! Ook koers en kosten kunnen sterk verschillen, ook tussen banken en hotels die veelal dezelfde diensten verlenen.

In Gambia zijn maar een paar pinautomaten te vinden. Onder meer in Kololi, Banjul en Bakau. Deze automaten accepteren alleen de Visacard (dus niet uw bankpas). Er kan per opname per keer maximaal 2000 dalasi gepind worden. U kunt wel meerdere keren pinnen. De automaten werken niet altijd (onder andere na een stroomstoring, die helaas nog wel eens voorkomt).

Kijk ook bij 'Geld'.

Kombo Beach

Kombo Beach is een populair hotel, gelegen direct aan het strand en biedt tal van faciliteiten, een uitstekende keuken, afwisselende entertainment en...

v.a. 621 p.p.

Djeliba Aparthotel

Het aparthotel Djeliba is een mooi verblijf dat in verschillende opzichten uniek te noemen is. Mede door de kleurrijke Gambiaanse sfeer, de...

v.a. 519 p.p.

10 prachtige bestemmingen in Gambia