Gambia

Swipe

Hustlers

Ook wel bumpsters genoemd. Aárdige jongens (hoewel er steeds meer meisjes gesignaleerd worden, óók heel aardig) met meer dan normale interesse voor uw welzijn en herkomst.

Doorgaans plakkers die uitsluitend op uw geld uit zijn, hinderlijke volgers die te veel praten met te grote monden. Ze wegsturen betekent dat u wordt beschuldigd van discriminatie, niets doen betekent dat u ze nooit meer kwijt raakt.

Als u ze vertelt ze te willen voorstellen aan een goede vriend van u in een groen of blauw uniform is het over het algemeen gauw afgelopen met hun interesse.

Negeren en nóóit iets beloven (geldt voor elke Gambiaan die u ontmoet, ook de eigenaars van beachbars die u uitnodigen of aan de jus- en fruitverkopers).

En áls er iemand op u afkomt met de mededeling dat hij herkend behoort te worden (meestal is het Lamin of Fatou van de receptie), dan heeft u ook een hele foute jongen (of meisje) in de buurt.

Kombo Beach

Kombo Beach is een populair hotel, gelegen direct aan het strand en biedt tal van faciliteiten, een uitstekende keuken, afwisselende entertainment en...

v.a. 621 p.p.

African Village

In African Village, de naam zegt het al, verblijf je in een?dorpje?. Met de kleurrijke natuurlijke omgeving, prachtige planten, rieten hutten en...

v.a. 520 p.p.

10 prachtige bestemmingen in Gambia