Gambia

Swipe

Informatie

De informatie die u krijgt via (brochures van) touroperators is meestal wel fraai, maar ook erg commercieel.

Je kunt niet altijd zonder gevaar naar het land van je keuze reizen. Daarom geeft de overheid voor landen een zogenaamd reisadvies uit. Soms is dat reisadvies 'negatief' en is het beter om dat land of een gedeelte van dat land te mijden. Vraag als je plannen aan het maken bent de informatie daarover op: http://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/reisadviezen.

NB. Een negatief reisadvies door de overheid wil niet altijd zeggen dat je de reis kunt annuleren en teruggave van de reissom kunt verlangen. Daarvoor noet de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR) het negatieve advies overgenomen hebben. Raadpleeg je reisbureau of touroperator.

Belgische reizigers kunnen veel plezier beleven aan het boekje ‘Bij de hand in vakantieland’, een uitgave van het Ministerie van Buitenlandse Zaken (http://diplomatie.belgium.be/nl/Diensten).

Belgische en Nederlandse vakantiegangers kunnen hun kennis uiteraard het eenvoudigst verzamelen door onze website goed te bestuderen. U kunt deze site als e-book downloaden of de tekst in boekvorm bestellen: Reishandboek Gambia nieuwe stijl.

Djeliba Aparthotel

Het aparthotel Djeliba is een mooi verblijf dat in verschillende opzichten uniek te noemen is. Mede door de kleurrijke Gambiaanse sfeer, de...

v.a. 519 p.p.

10 prachtige bestemmingen in Gambia