Gambia

Swipe

Overnachtingsmogelijkheden

In de meeste hotels kunt u zonder bespreking vooraf wel terecht. Er zijn ook ‘guesthouses’ waar de accommodatie minder is en het is vrijwel altijd mogelijk om bij particulieren te overnachten.

Verwacht nergens de luxe die u wellicht in een goed hotel gewend bent, met uitzondering van hotels die tot internationale hotelketens behoren, zoals bijvoorbeeld Sheraton. De kwaliteit van de hotels wordt in Gambia met sterren aangegeven. Vergelijk deze kwaliteitsaanduiding niet recht toe recht aan met die van de westerse wereld. Het geeft wél een indicatie van de onderlinge verhoudingen.

Sommige touroperators hanteren hun eigen kwaliteitsaanduiding. Hotels vindt u door het gehele land in de grotere plaatsen. Deze zijn niet altijd geschikt voor westerlingen. Als u op stap gaat verdient het echter aanbeveling u vooraf op de hoogte te stellen omtrent de overnachtingsmogelijkheden.

Let op: een hotel boeken door tussenkomst van een reisbureau of touroperator is een stuk voordeliger dan zelf een hotel boeken in Gambia.

Sun Beach

In het meest westelijk puntje van het levendige Cape Point vind je het heerlijke 4-sterrenhotel Sun Beach. Niet alleen is Sun Beach...

v.a. 799 p.p.

10 prachtige bestemmingen in Gambia