Gambia

Swipe

Reisdocumenten

Reizigers die de Nederlandse of de Belgische nationaliteit bezitten, hebben geen visum nodig. Reizigers van andere nationaliteiten kunnen het beste even informeren bij de Nederlandse consuls of de Gambiaanse ambassade in Brussel.

Een geldig paspoort is vereist. Bij vertrek uit het land dient dit paspoort nog ten minste een half jaar geldig te zijn. Bij aankomst in Gambia krijgt u een stempel in uw paspoort dat een verblijf toestaat voor de lengte van de vakantie. De Gambiaanse immigratiedienst is bekend met die tijdsduur omdat tijdens of na de vlucht een kaart moet worden ingevuld waarop deze gegevens vermeld dienen te worden. Kijk bij: 'Aankomst op het vliegveld' voor detailinformatie.

Wanneer u via een ander (Afrikaans) land Gambia binnenkomt, bijvoorbeeld via Senegal, is het bezit van een internationaal inentingsbewijs vereist. Het is dan (zéker op het vliegveld) niet onwaarschijnlijk dat u het moet tonen. Na excursies door Senegal is men over het algemeen soepeler, maar de verplichting is er niet minder om.

Ocean Bay

Ocean Bay Resort is een luxueus 4,5-sterrenresort, grotendeels gerenoveerd en onder nieuw internationaal management, gelegen in het hart van Cape Point, direct...

v.a. 667 p.p.

African Village

In African Village, de naam zegt het al, verblijf je in een?dorpje?. Met de kleurrijke natuurlijke omgeving, prachtige planten, rieten hutten en...

v.a. 520 p.p.

10 prachtige bestemmingen in Gambia