IJsland

Swipe

Kranten en tijdschriften

Er zijn op IJsland 3 dagbladen, een aantal weekbladen en een aantal algemene en gespecialiseerde tijdschriften en culturele periodieken.

Iceland Review
Engelstalig; verschijnt 4 keer per jaar. Behalve levendige en informatieve verhalen staat het blad ook vol met prachtige kleurenfoto’s over IJslands natuur, cultuur, personen en kunst. Kosten: 36 euro per jaar. Een uitgave van Iceland Review.
In Nederland verschijnt een uitstekend kwartaalblad met veel informatie over Noord-Europa, waaronder ook een deel over IJsland:

Nordic Magazine
Voor echte IJsland-fanaten de moeite waard om het hier te noemen. Een jaarabonnement kost e21,50. Losse nummers zijn verkrijgbaar in de boekhandel.

Rondreizen

Groepsrondreis IJsland

Tijdens deze avontuurlijke rondreis door IJsland maken we onder andere diverse wandelingen. Dit is een zeer afwisselende groepsreis voor liefhebbers van spectaculaire...

v.a. 2699.00 p.p.

Rondreizen

Groepsrondreis IJsland

Tijdens deze avontuurlijke rondreis door IJsland reizen we langs de gehele zuidkust met haar prachtige watervallen, betoverende uitgestrekte landschappen, vulkanen, lavavelden, geisers...

v.a. 1899.00 p.p.

10 prachtige bestemmingen in IJsland