Japan

Swipe

Japan

Vlak na de tweede wereldoorlog was Japan platzak, de handelsvloot was tot zinken gebracht, de steden waren verwoest. Kort daarna groeide dit land echter uit tot een economische supermacht. Behalve op een economische sterke positie, kan Japan bogen op een prachtige natuur en cultuur. De Japanse archipel heeft veel bossen en bestaat voor 85% uit bergen; verspreid over de eilanden liggen ongeveer 260 vulkanen, waarvan een kwart nog actief is. 

Tijdens de vele feesten en festivals is er een grote verscheidenheid aan cultuurelementen te zien; tevens zijn er honderden tempels en heiligdommen die de moeite van het bezichtigen meer dan waard zijn.

In het deel betreffende de bezienswaardigheden vindt u honderden webpagina's met uitgebreide informatie over alle bezienswaardigheden in Japan, aangevuld met informatie over bus-, trein- en veerbootverbindingen. Onder het kopje algemene informatie vindt u onder andere informatie over de cultuur, de  economie, en de geschiedenis van japan. Onder het kopje praktische informatie, ten slotte, vindt u allerhande praktische informatie, varierend van douanebepalingen en gezondheid tot geldzaken en drinkwater. Rest mij om u veel plezier toe te wensen op onze VakantieArena webpagina's betreffende Japan!

Foto Onze Japan Expert
Onze Japan Expert

AUTEUR RONNIE ROKEBRAND

Japan is een fascinerend en veelzijdig land. Ronnie reisde er vele malen naar toe en schreef er een 427 pagina’s dik boekwerk over, het Reishandboek Japan.

Frankrijk > Manche > Pontorson-Accommodatie

Maeva

De camping ligt aan de rand van de stad Pontorson, ca. 10 km ten zuiden van Le Mont Saint-Michel. De verschillende standplaatsen...

v.a. 239.00 p.p.

10 prachtige bestemmingen in Japan