Kroatië

Swipe

Telefoneren

Telefoneren is nergens een probleem, ook via uw mobiele telefoon is een gesprek doorgaans uitstekend te ontvangen. De publieke telefoons werken alleen op telefoonkaarten, verkrijgbaar bij postkantoren en in kiosken. Andere verkooppunten zijn herkenbaar aan het speciale vignet. Vanaf elke publieke telefoon kan internationaal gebeld worden.

Denk erom dat u, als u in Kroatië gebruik maakt van uw mobiele telefoon eerst het landnummer (+385) kiest en vervolgens de 0 voor de plaats in Kroatië weglaat.

Telefoneren vanaf een hotelkamer, vanuit een bar of vanaf een camping zonder gebruik te maken van een openbare telefooncel is vaak stukken duurder.

De internationale toegangscode voor Kroatië vanuit België of Nederland is +385. De internationale toegangscode voor Nederland vanuit Kroatië is +31, die voor België vanuit Kroatië is +32. De 0 voor het kengetal van de woonplaats kan bij internationaal bellen altijd weggelaten worden.

Vakanties in Kroatië

Hotel Bellevue

Hotel Bellevue ligt op een prachtige plek, namelijk aan zee. Vanaf het zonneterras bij het zwembad heb je dan ook een prachtig...

v.a. 379.00 p.p.

10 prachtige bestemmingen in Kroatië