Over koken
Het schitterende Flavours & Colours of Mauritius (2001) van de Nederlandse topkok Richard Ekkebus is een boek om keer op keer open te slaan. De uit Zeeland afkomstige Ekkebus werkte onder andere als chef in het vooraanstaande Royal Palm Hotel op Mauritius waar hij zich toelegde op de Franse keuken met gebruik van Mauritiaanse producten.
In dit lijvige kookboek staat op elke twee pagina’s een gerecht om van te watertanden, geïllustreerd met een kleurenfoto. Achtergrondinformatie over tal van typisch Mauritiaanse ingrediënten en recepten waarin de lezer stap voor stap naar het eindresultaat geleid wordt verrijken het boek.
Direct aan het strand van Belle Mare ligt het SALT of Palmar hotel. Dit prachtige 5-sterrenresort wordt erg goed beoordeeld door voorgaande...
Le Preskil Beach Resort is sprookjesachtig gelegen op een schitterend schiereiland in Mahebourg, omringd door een azuurblauwe lagune. Het is dan ook...
Welkom op Mauritius! De moderne architectuur in combinatie met de traditionele Mauritiaanse sfeer en prachtige rustieke strand bungalows maakt hotel Zilwa Attitude...