Nepal

Swipe

Vissen

Het gehele jaar door kan in Nepal de vissport worden bedreven. De beste tijd ligt echter tussen februari en mei. Er is geen visvergunning nodig, alle wateren zijn vrij voor iedereen.

Aanbevolen visplaatsen in Nepal

[-], De talrijke beekjes, riviertjes en meren rond Pokhara.

[-], De Sunkusirivier en de Indravati; beide rivieren liggen op circa 90 km afstand van Kathmandu en zijn bereikbaar via de weg naar Barabise. Vooral de maanden juni en september, dus de periode vlak voor en vlak na het regenseizoen, zijn geschikt.

[-], Devi Ghat in het zuiden is ook bekend geworden bij liefhebbers van de sportvisserij. Devi Ghat is vanuit Kathmandu bereikbaar via Bharatpur en Narayangarh. Daar kan men per kano de Gandakirivier oversteken. Bharatpur is ook per vliegtuig bereikbaar vanuit Kathmandu.

[-], De Raptirivier (Chitwan National Park).

[-], Ten slotte moet dan nog de Karnalirivier bij Chisapani in het uiterste westen van Nepal worden genoemd. Hier worden de grootste vissen van het gehele land gevangen.

Rondreizen

Groepsrondreis Nepal

Tijdens deze avontuurlijke rondreis door Nepal maken we een 5-daagse trektocht in het voorgebergte van het Annapurna-massief. De Himalaya domineren het veelzijdige...

v.a. 1649.00 p.p.

10 prachtige bestemmingen in Nepal