Nicaragua

Swipe

Nicaragua

Steeds meer reizigers ontdekken naast Costa Rica nog een ander land rijk aan natuurschoon, namelijk Nicaragua. Dit land heeft een grote variëteit aan landschappen. Behalve talrijke vulkanen heeft het bergen, meren en rivieren. De stranden zijn uitgestrekt en nog niet overspoeld door toeristen. De bos- en mangrovegebieden herbergen een uitbundige flora en fauna.

Daarnaast kan de bezoeker genieten van de Spaanskoloniale erfenis. Steden zoals Granada en León huisvesten prachtige gebouwen uit deze vervlogen tijd. Voor de avontuurlijke reiziger zijn er volop onbetreden paden te gaan.

Aan de onontdekte oostkust leven verschillende etnische minderheden vaak nog dicht bij de natuur. En in het noordwesten van het land waant men zich aan het einde van de wereld. Dit is de streek van de kliffen en mangrovewouden.

Jolanda Breur maakte een langdurige en intensieve reis door het land. Daardoor bevat de website een schat aan nog niet eerder gepubliceerde informatie. Naast de toeristische trekpleisters beschrijft zij gebieden die voorheen niet in reisgidsen opgenomen waren.

Foto Onze Nicaragua expert
Onze Nicaragua expert

AUTEUR JOLANDA BREUR

Tijdens vier jaar zwerven over de wereld gaf Jolanda Breur duikles in verre oorden, begeleidde groepsreizen op verschillende continenten en schreef de Wereldwijzer Nicaragua. Ze was in dienst bij dagblad Trouw en werkt tegenwoordig als zelfstandig journalist voor verschillende media.

www.JolandaBreur.nl

Foto Reishandboek Nicaragua
Reishandboek Nicaragua

AUTEUR JOLANDA BREUR

€17,95

praktische en culturele reisgids met alle bezienswaardigheden

10 prachtige bestemmingen in Nicaragua