Nieuw-Zeeland

Swipe

Nieuw-Zeeland

De aantrekkingskracht van Nieuw-Zeeland ligt in de enorme verscheidenheid aan natuurschoon. Dit land heeft gouden zandstranden, kilometers-lange zandduinen, dichtbegroeid regenwoud, besneeuwde alpentoppen, ijzige gletsjers, actieve vulkanen, geothermische gebieden met kokende modderpoelen en geisers, diep het land insnijdende fjorden, spiegelende meren, onstuimige rivieren, bruisende watervallen en een unieke flora en fauna. En dat allemaal op een kleine oppervlakte. Er wordt wel eens beweerd dat het landschap in Nieuw-Zeeland na iedere bocht anders is. Daar zit beslist een kern van waarheid in.

Foto Onze Nieuw-Zeeland expert
Onze Nieuw-Zeeland expert

AUTEUR JAN-WILLEM DRIESSEN

Jan-Willem Driessen (1960) bezocht vijf maal zijn favoriete land Nieuw-Zeeland. Hij verkende het Noorder- en Zuidereiland per camper, huurauto, openbaar vervoer en liftend. Overnachtte in hotels, motels, backpackerhostels en op campgrounds. Hij heeft reisgidsen en reisverhalen over Nieuw-Zeeland gepubliceerd. Thans is hij werkzaam voor een verre-reizenspecialist, schrijft reisverhalen en ontwikkelt lesmateriaal voor het basisonderwijs.

Rondreizen

Groepsrondreis Nieuw-Zeeland

Tijdens deze zeer complete en afwisselende rondreis door Nieuw-Zeeland reis je door overweldigende natuur; besneeuwde bergen, gletsjers, vulkanen, spuitende geisers, kokende modderpoelen,...

v.a. 4399.00 p.p.