Nieuw-Zeeland

Swipe

Amusement

Nieuw-Zeelanders zijn echte uitgaanstypes. Ze gaan graag uit eten, naar een kroeg, een discotheek of een nachtclub. Ze behoren tot de stevigste bierdrinkers in de wereld. Een feit waar ze over het algemeen erg trots op zijn. Auckland, Wellington en Christchurch bieden de beste uitgaansmogelijkheden. In kleine plaatsen zult u zich moeten beperken tot een bezoek aan de kroeg. De kroeg is een ontmoetingsplaats, waar aan het eind van de middag, na het werk, een biertje wordt gedronken door zowel de arbeider als de advocaat of makelaar. Alle rangen en standen ontmoeten elkaar daar.

In de casino’s van Auckland en Christchurch kunt u proberen uw reisgeld terug te verdienen. Maar vrijwel altijd wordt uw reis er duurder van.

In grote steden en toeristencentra organiseren sommige restaurants een diner gecombineerd met een optreden van een Maori-dansgroep. In Rotorua, het hart van de Maori-cultuur, is het aanbod het grootst.

In de grote steden is in de zomer veel te doen. Bijvoorbeeld een Art Festival, een popconcert of een muziek- en dansfestijn. Informeer bij de i-Site Visitor Centres.

Rondreizen

Groepsrondreis Nieuw-Zeeland

Tijdens deze zeer complete en afwisselende rondreis door Nieuw-Zeeland reis je door overweldigende natuur; besneeuwde bergen, gletsjers, vulkanen, spuitende geisers, kokende modderpoelen,...

v.a. 4399.00 p.p.