Nieuw-Zeeland

Swipe

Van Queenstown naar Fiordland National Park

Volg vanuit Queenstown Highway 6 en neem bij Frankton de afslag naar Lumsden. Deze weg loopt langs de oostoever van het Wakatipumeer en de scherpgekamde Remarkables.

In Kingston, aan het zuideinde van het Wakatipumeer, kunt u een ritje maken in de oude stoomtrein ‘Kingston Flyer’. De spoorlijn is een restant uit de goudzoekerstijd. Vanuit Kingston reisden de goudzoekers per schip verder over het Wakatipumeer naar Queenstown. Zittend in deze nostalgische trein, rijdend van Kingston naar Fairlight en weer terug, gaat u even terug in de tijd. In het antieke interieur klinkt muziek uit de jaren twintig en wordt thee in een ouderwets servies geserveerd. Een enkele reis van Kingston naar Fairlight of andersom duurt een halfuur. De ‘Kingston Flyer’ rijdt dagelijks in de periode 1 oktober tot 30 april.  

Lumsden vervult een bescheiden rol voor agrariërs in de directe omgeving, maar heeft toeristen niets te bieden. Neem in Lumsden de afslag Highway 94 naar Te Anau.

Rondreizen

Groepsrondreis Nieuw-Zeeland

Tijdens deze zeer complete en afwisselende rondreis door Nieuw-Zeeland reis je door overweldigende natuur; besneeuwde bergen, gletsjers, vulkanen, spuitende geisers, kokende modderpoelen,...

v.a. 4399.00 p.p.