Sri Lanka

Swipe

Sri Lanka

Een tuin zonder jaargetijden

Sri Lanka is een wondermooi eiland in de Indische Oceaan, gelegen ten zuidoosten van de zuidpunt van India. Er zijn weinig tropische eilanden die zoveel natuurschoon en zo een rijke cultuur te bieden hebben. Het eiland kent een grote diversiteit aan landschappen en bezienswaardigheden. Er zijn uitgestrekte zandstranden, afgezoomd met wuivende kokospalmen en idyllische vissersdorpen. In het binnenland liggen uitgestrekte thee-, bananen-, cacao- en rubberplantages. De savannen, zandwoestijnen, moessonwouden, regenwouden en bergen vormen het thuisfront voor een grote verscheidenheid aan dieren, waaronder meer dan vierhonderd vogelsoorten.

Foto Onze Sri Lanka Expert
Onze Sri Lanka Expert

AUTEUR RONNIE ROKEBRAND

Ronnie Rokebrand schreef een reisgids en een reishandboek (onder pseudoniem) over het wonderschone eiland Sri Lanka dat hij jaarlijks bezoekt. Volgens Ronnie zijn er weinig tropische eilanden die zoveel natuurschoon en een zo rijke cultuur te bieden hebben als deze `tuin zonder jaargetijden’. 

Familiereizen

Familiereis Sri Lanka

Tijdens deze familiereis door Sri Lanka ontdek je naast de fascinerende cultuur ook het gevarieerde landschap. Het prachtige eiland Sri Lanka biedt...

v.a. 1899.00 p.p.

10 prachtige bestemmingen in Sri Lanka