Suriname

Swipe

Reizen naar en in Suriname

Individueel of georganiseerd

Een reis naar Suriname vereist enkele voorbereidingen. Allereerst zult u zich de vraag stellen of u individueel of geheel verzorgd wilt reizen, of een combinatie hiervan. Het Surinaamse woord voor reizen is wandelen en sommige gebieden zijn niet eenvoudig bereikbaar. De kustvlakte rond Paramaribo vormt geen probleem maar trips naar het diepe binnenland bieden een logistieke uitdaging, de wegen ernaartoe zijn schaars.

Het Boven-Surinamegebied is weliswaar gemakkelijk per vliegtuig te bereiken, maar daar hangt een prijskaartje aan. Een tocht op eigen gelegenheid vraagt extra inspanning. Veel hangt af van uw onderhandelingstalent en geluk. U zult eventueel een gids moeten zoeken, proviand en kampeeruitrusting moeten kopen en vervoer moeten regelen. In Suriname bieden diverse touroperators geheel verzorgde reisjes naar het binnenland aan en dat is wel zo gemakkelijk. Nog makkelijker is het om in Nederland een gearrangeerde reis te boeken, waarbij ook uw verblijf in Paramaribo geregeld is. Aan u de keuze.

Rondreizen

Groepsrondreis Suriname

Tijdens deze rondreis maak je kennis met veel verschillende kanten van Suriname. Zo fiets je langs de historische plantages in het Commewijne...

v.a. 2329.00 p.p.

10 prachtige bestemmingen in Suriname