Suriname

Swipe

Luchtverbindingen

De KLM en de SLM (Surinaamse Luchtvaartmaatschappij) onderhouden sinds jaar en dag de enige rechtstreekse luchtverbinding tussen Amsterdam en Paramaribo.

•, KLM-kantoren en KLM-agentschappen; voor telefonische informatie en reserveringen tel.: 020-4747747, 24 uur, www.klm.com.

•, SLM Amsterdam, Weteringschans 165, tel.: 020-6262060.

•, SLM Rotterdam, Nieuwe Binnenweg 10-H, tel.: 010-4364200.

•, SLM Den Haag, Piet Heinstraat 19: tel.: 070-3560900.

•, Of bezoek de website: www.flyslm.com.

Vliegen via via

Het aantal luchtlijnen naar Suriname is beperkt. Er zijn slechts enkele mogelijkheden om het land via de regio te bereiken.

Air France vliegt via Parijs naar Cayenne, de hoofdstad van buurland Frans-Guyana. Op bepaalde dagen is het mogelijk vanuit Cayenne door te vliegen naar Paramaribo of u neemt de bus (rijtijd circa 6 uur). Lange reistijd dus. Enig voordeel van het Franse traject is dat het tarief gebaseerd is op een jaarretour. Voor meer informatie: www.airfrance.nl.

Via Miami of Curaçao

Aan uw strandvakantie in Curaçao of Aruba kunt u een bezoek aan Suriname koppelen. Ook vanuit Miami is het mogelijk om via Curaçao Suriname te bereiken. U kunt hiervoor reserveren bij de boekingskantoren van de SLM in Nederland. Een andere mogelijkheid is de route Miami – Aruba – Paramaribo.

Vliegen in de regio

Behalve de verbindingen naar Miami, Curaçao en Aruba bestaan er vanuit Paramaribo lijndiensten met Port of Spain (Trinidad), Belem in Brazilië en Cayenne in Frans-Guyana. Vanaf Curaçao is praktisch het hele Caribisch gebied, inclusief Cuba en Venezuela rechtstreeks bereikbaar. Miami is de aanvlieghaven voor verbindingen met Noord- en Midden-Amerika en transatlantische lijndiensten naar Europa.

10 prachtige bestemmingen in Suriname