Tanzania

Swipe

Algemene informatie

Zonder voorbereiding naar een land afreizen betekent dat de reiziger veel gaat missen. Het is uitgesloten dat een reis volledig tot zijn recht komt als men vooraf niets weet over achtergronden, geschiedenis, over de leefgewoonten van volkeren en ga zo maar door.

Iedereen is het erover eens dat je je moet voorbereiden op ziekten die je in den vreemde kunt oplopen en iedereen neemt daar dan ook maatregelen tegen. Natuurlijk wil je van alles weten over de verkrijgbaarheid van de eerste levensbehoeften, met welk geld je daarvoor moet betalen en, als het even kan, ook hoeveel.

Het achterliggende deel van deze site: 'Algemene Informatie Tanzania' voorziet in ruime mate in die behoefte en in het deel Praktische informatie Tanzania vindt u een grote hoeveelheid details.

Niet alles zal uw onverdeelde belangstelling hebben en er zijn zonder twijfel delen die niet specifiek voor u van belang zijn. Maar zeg nou zelf: is het niet beter om vooraf te weten dat bepaalde volkeren in verticale bewegingen dansen en u niet in verlegenheid wordt gebracht als u in schaterlachen uitbarst als u dat voor de eerste keer ziet?

Zo zijn er tientallen voorbeelden te noemen. Neem de moeite om ook kennis te nemen van de achtergronden, van de geschiedenis en van de zeden en gewoonten die eigen zijn aan bepaalde culturen. Het maakt uw reis naar Tanzania een stuk interessanter.

10 prachtige bestemmingen in Tanzania