Uganda

Swipe

Aankomst

Vanuit het buitenland arriveert u op de internationale luchthaven van Uganda nabij Entebbe. Er zijn voldoende taxi’s die u naar de bestemming van uw keuze kunnen brengen, maar u kunt ook gebruikmaken van de bussen van het openbaar vervoer. De reis naar Kampala duurt ongeveer 30 à 45 minuten. Op het vliegveld zijn alle moderne faciliteiten voorhanden: autohuur, er kunnen post- en bankzaken geregeld worden, u kunt er geld wisselen en telefoneren met de hele wereld en er is een bar en restaurant.

Uganda heeft een redelijk uitgebreid lokaal netwerk voor vliegverkeer. Dit wordt geëxploiteerd door chartermaatschappijen. Inlichtingen daarover krijgt u op de luchthaven van Entebbe. De lokale vliegvelden kunnen vrijwel uitsluitend kleine vliegtuigen verwerken.

U dient in het bezit te zijn van een geldig paspoort. Het is verstandig erop te letten dat dit, bij het verlaten van het land nog minimaal zes maanden geldig is, of 3 maanden tot na het verloop van uw visum. Op de luchthaven vult u een kaartje in t.b.v de immigratiedienst. De immigratiedienst stempelt uw paspoort af voor een periode van maximaal een maand. Elk kantoor van de immigratiedienst verlengt dit tot drie maanden.

Rondreizen

Groepsrondreis Uganda

Tijdens deze avontuurlijke rondreis door Uganda ontdekken we het groene hart van Afrika. Wie vroeger graag de verhalen van Tarzan las, moet...

v.a. 3289.00 p.p.

10 prachtige bestemmingen in Uganda