Uganda

Swipe

Benodigde reisdocumenten

Een geldig visum is vereist. De touroperator verzorgt dat voor u, maar wilt u het zelf aanvragen dan kunt u zich wenden tot de ambassade van Uganda in Brussel. Het is verstandig om vooraf telefonisch een afspraak te maken. Het consulaat in Nederland verstrekt geen visa! Op de dag van verloop van het visum moet uw paspoort nog ten minste drie maanden geldig zijn, maar een periode van zes maanden aanhouden is verstandiger.

Aanvragen voor visa kunnen dagelijks bij de ambassade worden ingediend tijdens kantooruren. De ambassade is, behalve in het weekend, óók gesloten op officiële Ugandese feestdagen. Het is ook mogelijk (en zéker eenvoudiger) om een visum aan te vragen bij aankomst op de luchthaven van Entebbe of bij elke andere officiële grensovergang (Visa on arrival). Een aanvraag dient te geschieden in tweevoud en dient vergezeld te gaan van twee recente pasfoto’s.

Betaling kan in USD en in Euro's. Reken er niet op dat men wisselgeld heeft. (Prijs september 2013: USD 50 of 38 euro.)

Rondreizen

Groepsrondreis Uganda

Tijdens deze avontuurlijke rondreis door Uganda ontdekken we het groene hart van Afrika. Wie vroeger graag de verhalen van Tarzan las, moet...

v.a. 3289.00 p.p.

10 prachtige bestemmingen in Uganda