Uganda

Swipe

Touroperators

Steeds meer touroperators met Uganda in hun pakket zijn actief op de Belgische en Nederlandse markt. Ze zijn ofwel gelieerd met een gespecialiseerde Nederlandse touroperator, of ze hebben een goede partner in Uganda. In beide gevallen hoeft u zich geen zorgen te maken, anders dan even te checken of ze bij de juiste organisaties (ANVR, SGR) zijn aangesloten. U kunt dus in Nederland uw gehele reis voorbereiden.

Wilt u uw zaken pas regelen als u in Uganda bent en regelt u alleen uw vlucht vanuit België of Nederland, dan zijn ook daar voldoende betrouwbare touroperators op de markt. Ook zij hebben een organisatie die hun kwaliteit bewaakt, de Association of Uganda Tour Operators (AUTO). Het kan echter zijn dat het dan niet meer mogelijk is om een permit te bemachtigen voor een bezoek aan de berggorilla's. U kunt ook vanuit Nederland met een Ugandese touroperator in zee gaan maar de vraag rijst of dat verstandig is met een ruim aanbod op de Nederlandse markt.

Rondreizen

Groepsrondreis Uganda

Tijdens deze avontuurlijke rondreis door Uganda ontdekken we het groene hart van Afrika. Wie vroeger graag de verhalen van Tarzan las, moet...

v.a. 3289.00 p.p.

10 prachtige bestemmingen in Uganda