Zweden

Swipe

Zweden

Hej!
Welkom in Zweden, waar je kunt knabbelen op knäckebröd, in je blootje in een meer springen, kamperen in het wilde weg, trektochten maken door bos- of berggebied, zeilen langs mooie kusten en bibberen in metershoge sneeuw tussen de rendieren.
Maar het land van Volvo, IKEA, Hennes & Mauritz (H&M) en rode, houten huisjes is meer dan alleen eindeloze ruimte en rust. Stockholm en Göteborg (Gotenburg) behoren tot de hipste steden van Europa – met stoere, knappe mannen en trendy geklede, beeldschone vrouwen.

Zweden is een oase voor gezinnen met kinderen, een superbestemming voor wandelliefhebbende backpackers en een land voor wie met auto of openbaar vervoer geniet van de uitgestrektheid.

Ontdek meer Scandinavië in de leuke hoofdsteden Kopenhagen en Oslo, of maak een uitstap naar Helsingør, Narvik en de Lofoten. Niemand laat zich afschrikken door een lijn op de landkaart.

Foto Onze Zweden expert
Onze Zweden expert

AUTEUR MARCEL BURGER

Marcel Burger is een ervaren journalist en reisfotograaf. Hij woont en werkt al jaren in Zweden, onder meer als Scandinavië-correspondent voor bekende Nederlandse en Vlaamse media. Bovendien is hij moedertaalleraar Nederlands voor kinderen van 1,5 tot 15 jaar binnen het reguliere Zweedse onderwijs. Bezoek ook Marcel’s websites www.wereldwijzerzweden.net (reisinfo) en www.marcelburgerphoto.smugmug.com (foto’s).

Zweden > Blekinge > Holmsjö-Standplaats

Stensjö Camping & Vandrarhem

Deze rustige gelegen familiecamping ligt in het zuiden van Zweden met ruime staanplaatsen. Door de ligging midden in de natuur zijn er...

v.a. 1900.00 p.p.

10 prachtige bestemmingen in Zweden