Zwitserland

Swipe

Algemene informatie

'De Zwitsers zijn er trots op, dat zij zulke mooie bergen geschapen hebben.' Ludwig Hohl, Genève

Het is waar dat een deel van het Zwitserse landschap is geschapen en ingericht door de mens: berg- en loofbossen, alsook weidegebieden en akkers beslaan een groot deel van het Zwitserse grondgebied. Op al deze landschappen heeft de mens een zwaar stempel gedrukt. Ook op de bergen met sneeuw en ijs, de kale rotsen en de door gletsjers en rivieren uitgeslepen valleien kunnen de Zwitsers trots zijn; zij ontstonden echter in een tijdperk dat de voorloper van de huidige mens nog een ondergeschikte rol speelde.

In dit deel van de website over Zwitserland kunt u kennis maken met informatie over alle aspecten die een bezoek aan Zwitserland interessant maken, beginnend bij het landschap en de cultuur, en eindigend met informatie over architectuur en de beroemde filosoof Jean Jacques Rousseau. U vind hier achtereenvolgens informatie over landschap, dierenwereld, plantenwereld, natuurgebieden, klimaat, bevolking, talen, eten en drinken, wellness, bestuurlijke organisatie, economie, geschiedenis, kunst en cultuur, schilder en beeldhouwkunst, architectuur, muziek, literatuur, de filosoof Jean Jacques Rousseau, theater en film. U leest het al. Niets van het fantastische landschap en de rijke cultuur van Zwitserland blijft onbesproken!

Luxemburg > Echternach > Beaufort-Standplaats

Camping Park Beaufort

De camping ligt op loopafstand van het dorp, in het hart van Luxemburgs Klein Zwitserland. De staanplaatsen bevinden zich aan de bosrand...

v.a. 273.00 p.p.

10 prachtige bestemmingen in Zwitserland