Zwitserland

Swipe

Wellness in Zwitserland

In een bronbad urenlang de ziel tot rust laten komen. Voelen hoe het water langzaam het lichaam verwarmt. Daarna een professionele massage: zachte handen stevig op het lichaam. Gevolgd door een complete verwenkuur in een beautysalon. Of wilt u toch liever het stoombad of de sauna in?

Hooi of modder, kruiden of inhalatiebad, fitnesstraining of ontspanningstherapie, yoga of acupunctuur, alle vormen van massage of schoonheidsbehandeling: u heeft de keuze uit ontspanning en gezondheidsprogramma's in tientallen wellnesshotels en kuurbadplaatsen. De thermale baden die men overal in de kuurbadplaatsen heeft gebouwd worden gevoed door warmwaterbronnen die op veel plaatsen in de Zwitserse bodem ontspringen. Een duik in een thermaal bad is ook voor een gezond mens een weldaad voor lichaam en geest. De talloze mineralen in het warme water hebben een geneeskrachtige uitwerking en dus kunnen ook mensen die een speciale behandeling nodig hebben hier terecht. Wellness in Zwitserland: voelen hoe lichaam en geest één worden!

Luxemburg > Echternach > Beaufort-Standplaats

Camping Park Beaufort

De camping ligt op loopafstand van het dorp, in het hart van Luxemburgs Klein Zwitserland. De staanplaatsen bevinden zich aan de bosrand...

v.a. 273.00 p.p.

10 prachtige bestemmingen in Zwitserland