Zwitserland

Swipe

Vervoer naar Zwitserland

Vliegtuig

Zwitserland heeft vier internationale luchthavens: ZRH (Zürich), BSL (Basel), GVA (Genève) en BRN (Bern). Zij zijn alle vier vanuit de internationale luchthavens in Nederland en België bereikbaar.

Trein vanuit Nederland

U kunt iedere dag en nacht rechtstreeks per trein naar Zwitserland (v.v.). Vanuit Nederland vertrekken er dagelijks dagtreinen en een nachttrein rechtstreeks naar Zwitserland. Combinaties met Zwitserse abonnementen zijn mogelijk.

Vanuit België gaan er dagelijks dagtreinen en een Thalys naar Zwitserland, alsmede nachttreinen. Eindbestemmingen: Basel-Zürich-Chur; Basel-Luzern-Lugano-Milaan; en Basel-Bern-Brig. Op bepaalde dagen rijdt er een trein via Basel naar Lausanne en Sierre.

Auto

Het reizen per eigen auto kan zowel via de autobanen van Duitsland als via België, Luxemburg en Frankrijk plaatsvinden. In Frankrijk wordt op het grootste deel van de route tol geheven.

Nederland: De meest gebruikte route vanuit Nederland gaat via de Linksrheinische Autobahn in Duitsland. Deze is bereikbaar vanuit Arnhem via de Autobahn 3 richting Oberhausen/Köln en vervolgens de A1/61 via Koblenz, Ludwigshafen en verder op de A5 via Karlsruhe en Basel. Vanuit Nijmegen gaat u via de Autobahn 57 richting Köln en vervolgens de A1/61 en verder (zie bovenstaande route). Vanuit Venlo via Autobahn 61 richting Mönchengladbach-Koblenz en verder (zie eerstgenoemde route). Vanuit Heerlen via de Autobahn 4 naar KÖIn en verder (zie eerstgenoemde route).

België: De meest gebruikte route vanuit België gaat over de E411: Brussel, Namen, Aarle, Luxemburg tot Thionville; voor Metz neemt u de tolweg. Om Straatsburg te vermijden verlaat u de autoweg 10 km voor het bereiken van de stadsgrens bij de afrit Hoerdt, richting Karlsruhe. Vervolgens volgt u de borden Basel (BSIe) tot aan de Duitse Autobahn A5, oprit Achern. Automobilisten die vanuit een plaats vertrekken die ten noorden ligt van de lijn St. Niklaas, Antwerpen, Lier, Diest, Hasselt, Verviers en Eupen, kunnen via Aken van de Belgische en Duitse autosnelwegen gebruik maken.

Luxemburg > Echternach > Beaufort-Standplaats

Camping Park Beaufort

De camping ligt op loopafstand van het dorp, in het hart van Luxemburgs Klein Zwitserland. De staanplaatsen bevinden zich aan de bosrand...

v.a. 273.00 p.p.

Luxemburg > Echternach > Beaufort-Standplaats

Camping Park Beaufort

De camping ligt op loopafstand van het dorp, in het hart van Luxemburgs Klein Zwitserland. De staanplaatsen bevinden zich aan de bosrand...

v.a. 164.50 p.p.

10 prachtige bestemmingen in Zwitserland