Ardèche

Swipe

Campings

Eenvoudige campings hebben geen of één ster; luxecampings hebben vier of vijf sterren. Verder is er de zogenoemde Camping a la ferme of Fermes d'accueil, een kampeerterrein bij een boerderij. In het algemeen hebben zij vijf tot twintig standplaatsen. Naturistencampings liggen meestal wat afgelegen. Vrij kamperen is alleen toegestaan op parkeerplaatsen langs de autosnelwegen (maximaal één nacht); op andere plaatsen alleen met toestemming van gemeente, politie of grondeigenaar. In de praktijk is men niet al te streng.

De stopcontacten op campings zijn uitgevoerd volgens de CEE-norm; u heeft dus geen verloopstekker nodig. Kampeergas (Camping-Gaz; wegwerpvullingen en 3 kg-flessen) is overal verkrijgbaar. Het televisie-beeld-lijnenstelsel is in Frankrijk afwijkend en dus kunt u in de caravan, camper of tent geen Nederlands televisietoestel gebruiken. Een uitzondering vormen toestellen die over meerdere systemen beschikken.

Frankrijk > Gironde > Lacanau-Océan-Standplaats

Camping Airotel L'océan

Camping in een duingebied naast het dorp Lacanau-Ocean, hèt surfersparadijs van Frankrijk. De staanplaatsen zijn veelal door heggen afgebakend. Vanuit de bar-restaurant...

v.a. 175.00 p.p.

10 prachtige bestemmingen in Ardèche