Kaas
Op alle Canarische eilanden wordt geiten- en schapenkaas geproduceerd maar alle Canariërs zullen direct toegeven dat die van Fuerteventura superieur is.
De onovertroffen queso majorero werd als eerste van Spanje beloond met een eigen Denominación de Origen (DOC), een eer voorbehouden aan de beste producten. Op internationale wedstrijden behaalt deze romige kaas met fijne smaak regelmatig zilveren en gouden medailles.
Jong en zacht, oud en stevig of gerookt, alle varianten smaken voortreffelijk. Van de jonge kazen is de korst wit, van de rijpere kazen meestal gelig. Soms worden belegen kazen ingesmeerd met gofio, olie of paprikapoeder om ze langer te kunnen bewaren. Je eet deze kaas als broodbeleg, als voorafje in een salade of als borrelhapje met wat olijven of olijfolie.
Eten en drinken
Parque de Las Americas is een mooi appartementencomplex aan de populaire badplaats Playa de Las Americas op Tenerife. Er is een ruim...
H10 Gran Tinerfe laat je genieten van de zee en het strand van Costa Adeje. Drink een drankje bij de poolbar of neem...
Appartementencomplex Jable Bermudas is gelegen in Puerto del Carmen op het Canarische Eiland Lanzarote. Dit comfortabele appartementencomplex heeft een goede ligging in...