Toetjes
Hieronder vallen ook zoetigheden (postres) in het algemeen, waar alle Spanjaarden dol op zijn. Honing, amandelen, kaneel en vooral veel suiker zijn belangrijke ingrediënten.
Befaamd is de bienmesabe (letterlijk: ‘Het smaakt me goed’), een verrukkelijke mix van amandelspijs, eieren en honing, soms ook met rum. Het wordt vaak geserveerd met ijs. Gofio de almendras en rapaduras zijn twee andere machtige toetjes met amandelen.
Op de dessertkaart staat vaak ook flan (crème caramel), limoentaart en platanos fritos (gebakken banaan) met suiker, brandewijn en limoensap, verslavend lekker. Frangollo wordt gemaakt van gofio, kaneel, citroen en gedroogde vruchten, overgoten met een zoete siroop. In de pastelería (banketbakkerij) zijn chocolade, cake, noga en andere lekkernijen te koop.
Eten en drinken
La Hacienda Del Buen Suceso is een luxe 4-sterren hotel in Arucas. Het hotel is gelegen in een landelijke omgeving en straalt een...
Het SBH Taro Beach in Costa Calma biedt alle mogelijkheden om te genieten van een leuke, plezierige vakantie in een gemoedelijke sfeer. Het familievriendelijke...
Appartementencomplex Dunasol is gelegen in Playa del Ingles op het zonnige Gran Canaria. Dit complex ligt op slechts 250 meter afstand van...