Gran Canaria

Swipe

Met kinderen naar Gran Canaria

Kinderen zijn gek op water en zand dus wat is er fijner dan een eiland waar dat allemaal in ruime mate voorhanden is? Alle Canarische eilanden zijn een ideale, zeer kindvriendelijke bestemming en gezinnen met kinderen die Gran Canaria bezochten gaan graag voor een tweede of derde keer.

De hotels zijn schoon, de stranden en het zeewater aan de zuidkust veilig en de kwaliteit van het eten is hoog. Bovendien zijn de eilandbewoners niet alleen erg gesteld op hun eigen kroost maar ook op dat van anderen. Je kunt de kleine dan ook rustig overal mee naartoe nemen. In iedere stad of dorp is wel een speeltuintje te vinden, in alle badplaatsen zijn minigolfbanen en de meeste hotels hebben een apart kinderzwembad, speelterrein en een kindermenu. Grote hotels organiseren kinderactiviteiten en zoek je een oppas dan kan dat ook geregeld worden.

Ook wat oudere kinderen zullen zich in de badplaatsen prima vermaken met allerlei sportieve activiteiten. Daarnaast zijn er diverse pretparken op het eiland en leuke bezienswaardigheden die ook jonge vakantiegangers zullen bekoren. Bij de meeste bezienswaardigheden betalen kinderen tot 12 jaar de helft van de prijs of ze mogen gratis naar binnen. Ook voor vervoer per bus en veerboot gelden kinderkortingen.

10 prachtige bestemmingen in Gran Canaria