Ibiza

Swipe

Cala Vadella

Cala Vadella is een prachtige baai omgeven met pijnbomen, boothuisjes en gezellige restaurantjes. De beschut gelegen baai met een fijnkorrelig zandstrand is niet alleen geliefd bij toeristen, maar evenzeer bij de inwoners van Ibiza. De badplaats Cala Vadella is met name populair bij families. Daarom kan het op het strand van Cala Vadella relatief druk zijn met families. Niet alleen is het strand prachtig, maar de zeebodem kent ook een gering reliëf, waardoor het relatief veilig is voor kinderen. Tegen de avond wordt het echter rustiger en kunt u vanaf een terras op het strand genieten van een prachtige zonsondergang.

Het uitzicht wordt verlevendigd door jachten en andere plezierschepen die graag voor de baai voor anker gaan. Dankzij het helder blauwe water en de relatief geringe golfslag is de baai ook populair bij degenen die van snorkelen houden.

Cala Vadella ligt dicht bij Es Vedra Island (zie Cala d'Hort), een extra motivatie om eens een bezoek te brengen aan de badplaats Cala Vadella.  In de omgeving van het strand heeft men een parkeerplaats aangelegd. Zorg dat u hier vroeg bent, omdat de parkeerplaats snel volloopt. Tegen het vallen van de avond is het vaak eenvoudiger om een plekje op de parkeerplaats van Cala Vadella te bemachtigen.

10 prachtige bestemmingen in Ibiza