Lanzarote

Swipe

Vissen

Sportvisserij kan het hele jaar beoefend worden, vanaf de kust, een boot of een pier. Verder uit de kust waar de oceaanbodem al snel een diepte van meer dan 3000 meter bereikt, gaan diepzeevissers de strijd aan met enorme blauwe tonijnen (de grootste tonijnenvariant), snelle wahoo’s, marlijnen, en verschillende (ongevaarlijke) haaiensoorten. Deze vissen geven zich niet zomaar gewonnen (een blauwe marlijn haalt snelheden van 120 km/uur) en als ze aan de haak geslagen worden levert dat een spannende strijd op.

De maanden april tot november zijn het best voor diepzeevissen, met als topmaanden september en oktober. Diepzeevistochten zijn onder andere te boeken bij Ana Segundo in Puerto del Carmen, Tel: 928 514 322 en de Lanzarote Fishing Club in Puerto Calero, Tel: 636 474 000. Beide clubs hebben boten met moderne elektronische waarnemingssystemen en de beste vissersuitrustingen. 

H10 Playa Esmeralda

Het fijne H10 Playa Esmeralda staat garant voor een té gekke zonvakantie op het prachtige Fuerteventura. Zoals de naam al doet vermoeden,...

v.a. 621 p.p.

10 prachtige bestemmingen in Lanzarote