Los Angeles

Swipe

Parken Beverly Hills

Er zijn een aantal groene parken in de regio, waar u kunt wandelen, picknicken of andere mensen kunt bekijken. In enkele van de parken zijn ook een aantal hotspots. In bijvoorbeeld het Beverly Gardens Park, kunt u foto’s maken van het beroemde Beverly Hills naambord, al dan niet met uzelf erbij. Vaak treden hier ook bandjes op en in de zomer wordt het gratis toegankelijke evenement ‘Canon Summer Concert Series’ gehouden. U kunt dan genieten van live jazz tot klassieke muziek.

 

De Beverly Canon Gardens zijn vrij nieuw en worden bezocht door mensen die op een warme dag uit willen rusten bij één van de fonteinen, een hapje of drankje willen nuttigen bij één van de restaurants of gewoon willen genieten van de aangelegde tuinen.

In Greystone Mansion & Park, ooit een enorm landgoed van de Doheny family vindt u vijvers met Koi karpers en loslopende schildpadden. Het park is de achtergrond van veel films en series en u zult nu en dan misschien zelfs een gevoel van herkenning ervaren.

 

Het landhuis dat in de Virginia Robinson Gardens staat werd gebouwd in 1911 en was daarmee één van de eerste luxueuze huizen in Beverly Hills. De bewoners van het huis gaven extravagante feesten, die menige beroemdheid aantrokken. Vandaag de dag zijn het huis en de omringende tuinen opengesteld voor bezoekers, die er kunnen genieten van het prachtige, historische gebouw en de exotische flora en fauna. U dient wel vooraf te reserveren.

10 prachtige bestemmingen in Los Angeles