Los Angeles

Swipe

Uitgaan Beverly Hills

U kunt hele nachten stappen in Beverly Hills. Er zijn enorm veel bars en clubs waar u kunt relaxen, dansen of van een drankje kunt genieten.

 

De bar The Phoenix heeft een ontspannen sfeer en u kunt er gezellig biljarten en darten. In de Confidential Beverly Hills kunt u het tegenovergestelde verwachten. Alles draait hier om stijl en zien en gezien worden tijdens het dansen. Nog een zodanige club is de £10 bij de Montage Beverly Hills. Geld en luxe, daar draait het allemaal om. Neem dus een goed gevulde portemonnee mee.

 

Bond Street in Beverly Hills is bijzonder geliefd en wordt klein New York genoemd. U ziet er veel beroemde sterren, die na een diner nog wat nagenieten met een duur drankje in de hand. Nog een dergelijke locatie is Bar 210. Deze loungebar heeft chique chaise lounges, cocktails in allerlei varianten en heel veel black-light. In de tegenoverliggende nachtclub met dezelfde, Plush, kunt u uitgebreid dansen.

 

Nic's Beverly Hills is een bar die voor iedereen toegankelijk is en de drankjes hebben een redelijke prijs. Mocht u zin hebben in live muziek, dan is Molly Malone’s een leuke bar om wat uurtjes door te brengen.

Veel clubs bevinden zich in hotels en zijn alleen op uitnodiging te bezoeken. Wanneer u toch een poging wilt wagen om zonder uitnodiging binnen te komen, is het verstandig om u op uw best te kleden en veel geld mee te nemen.

10 prachtige bestemmingen in Los Angeles