Mallorca

Swipe

Badplaatsen

El Arenal

Ten oosten van Playa de Palma ligt El Arenal, de best bezochte badplaats van Mallorca. El Arenal is vooral geschikt voor mensen die voor het uitgaansleven naar Mallorca afreizen. De badplaats beschikt over een zandstrand met daarlangs een boulevard van 7 kilomter lang. Deze boulevard is druk bezet met vele populaire bars en clubs.

Cala d'Or

Aan de oostkust van Mallorca ligt de badplaats Cala d'Or. Cala d'Or is een badplaats met voornamelijk witte huizen en weinig hoogbouw, maar met veel voorzieningen voor toeristen. Er zijn ongeveer 100 restaurants waar u kunt eten en drinken; er zijn surf- en duikscholen en er zijn mogelijkheden om te golfen.

Alcúdia

In het noorden van Mallorca ligt de populaire vakantieplaats Alcúdia. De hotels van Port de Alcúdia liggen in een lange rij langs het ruim 3,5 km lange zandstrand Platja d'AIcúdia. Honderden restaurants, bars, verhuurbedrijven, discotheken en nachtclubs houden hen gezelschap.

Ca'n Pastilla

De badplaats Ca’n Pastilla behoort officieel tot de gemeente Llucmajor, 10 kilometer ten oosten van Palma. Het fraaie fijnkorrelige strand van Ca’n Pastilla strekt zich uit over het gehele oostelijke deel van het Playa de Palma.

10 prachtige bestemmingen in Mallorca