Mallorca

Swipe

Kranten en tijdschriften

Kranten

De kranten verschijnen op Mallorca in het Spaans. Naast de dagbladen van het vasteland verschijnen er op Mallorca verschillende Mallorcaanse dagbladen, waaronder de Diario de Mallorca. Een Engelstalig dagblad is de Majorca Daily Bulletin; naast plaatselijk nieuws staat er veel toeristisch getinte informatie in en nieuws uit Engeland. Al deze kranten zijn ook digitaal op het Internet te lezen. 

Nederlandse en Belgische kranten 

De Nederlandse kranten 'de Telegraaf', het 'Algemeen Dagblad' en de 'Volkskrant' en de Belgische dagbladen 'Het Laatste Nieuws' en de 'Gazet van Antwerpen' kunnen in alle badplaatsen en in Palma worden gekocht. U vindt ze in de kiosken in de toeristencentra van Mallorca vanaf circa 16.00 uur. Ze zijn van dezelfde dag.

Tijdschriften

Een Engelstalig en Duitstalig weekblad is de Majorca Magazin, terwijl de Majorca Tourist Info om de twee maanden verschijnt.  Veel gelezen Duitstalige tijdschriiften zijn MM en de Majorca Post; zij zijn veelal in de hotels verkrijgbaar en bevatten veel informatie voor toeristen en overwinteraars. Al deze tijdschriften zijn ook digitaal op het Internet te lezen.

10 prachtige bestemmingen in Mallorca