Miami

Swipe

Restaurants en uitgaan in Miami

Er zijn enorm veel restaurants in Miami, die vaak een Latijnse of Caribbean twist aan het eten geven. Maar ook voor andere keukens zijn er talloze mogelijkheden.

Je kunt bijvoorbeeld naar het chique The Forge, waar je naast een overweldigend interieur wordt verrast met heerlijke steaks en een bijzondere wijnkaart. Menige beroemdheid heeft hier een diner genuttigd, zoals je op de foto’s kunt zien.

In de South Beach area kun je Barton G proberen. Dit restaurant serveert unieke gerechten, zoals popcorn garnalen en smakelijke visschotels.

Bij het hippe restaurant Segafredo kun je genieten van sandwiches, salades en fantastische desserts, intussen genietend van lounge muziek.

Wil je gewoon een koud biertje drinken? Ga dan naar Abbey bij South Beach. Je kunt er kiezen uit Europees en zelf gebrouwen bier in een gezellige omgeving.

De stad heeft ook een behoorlijk aantal wijncafés. Cefalo’s is één van die bars in Coconut Grove en je kunt hier talloze soorten wijnen proeven en kopen. Een andere optie is Vino Miami, waar je ook nog complementaire kaas kunt proberen. Meer mogelijkheden zijn W Wine Bar in het Design District en Wine 69.

Wil je ’s avonds nog uitgaan, dan heb je ook weer een uitgebreide keuze. Hoewel je niet alle clubs zomaar binnen kunt lopen (je hebt vaak een uitnodiging nodig), zijn er genoeg opties over. Bij South Beach tref je een behoorlijk aantal leuke clubs aan, zoals de Florida Room en Cameo.

Bij LIV in het Fontainebleau Hotel, Miami Beach, is het zien en gezien worden en bij de Mansion kun je lekker de dansvloer op en begeef je je tussen de modellen en hip-hop sterren. Meer bekende artiesten zie je in de futuristische en exclusieve Mynt Lounge. Neem wel een goedgevulde portemonnee mee, want het is er niet goedkoop.

Dansen en loungen doe je in de openlucht club Nikki Beach op het puntje van Ocean Drive. Ook hier is het zien en gezien worden. Bij Set Miami wordt gedanst op de bar en de tafels tijdens opzwepende muziek die door de beste dj’s van het land ten gehore wordt gebracht.

10 prachtige bestemmingen in Miami