Münsterland

Swipe

Münsterland

‘Ontdek het geheim over de grens’. Met die slogan proberen de gezamenlijke toeristenorganisaties in het Duitse grensgebied ten oosten van Gelderland en Overijssel toeristen naar hun regio (EUREGIO) te lokken. Steeds meer mensen kunnen die verleiding niet weerstaan. Münster en Münsterland spelen daarin een rol van betekenis. Werd Nederland in 1648 niet in Münster ‘geboren’?

Nauwelijks 100 kilometer ten oosten van de Nederlandese grens ligt deze prachtige stad, boordevol geschiedenis. Waarom denken mensen dat het gebied ‘saai’ is? Het heeft alles wat een vakantie onvergetelijk kan maken. Een prachtig landschap met ontelbare wandelmogelijkheden, honderden kilometers fietspad, verkeersvrije stadscentra met uitgebreide parkeermogelijkheden direct aan de rand ervan en vele op de kinderen afgestemde arrangementen. De talloze culturele en culinaire hoogstandjes worden er gratis aan toegevoegd.

Foto Rother wandelgids Münsterland
Rother wandelgids Münsterland

AUTEUR ULI AUFFERMANN

€16,95

De Rother Wandelgids Münsterland beschrijft 50 wandelroutes in deze sprookjesachtige Duitse regio. Wandel langs kleine wegen die kronkelen door bossen en weiden. Geniet van de vele prachtige kastelen en landhuizen. Verschillende wandelingen zijn ook zeer geschikt voor kinderen en beginners.
* Betrouwbare routebeschrijvingen
* Gedetailleerde kaarten
* Informatieve hoogteprofielen
* Downloadbare GPS Tracks