Oost-Canada

Swipe

Huntsville

Een druk toeristisch centrum in het noorden van Cottage Country is Huntsville. Het toerisme is er zelfs de belangrijkste industrie. Deze plaats ligt ten oosten van Parry Sound en er zijn tal van motels en hotels, campings, golfbanen, tenniscomplexen, vakantiekampen en wateractiviteiten. Je bent hier in het grensgebied tussen het drukke en mensenrijke zuiden van Ontario en het dunbevolkte en veel ruigere Nabije Noorden.

Muskoka

Huntsville is ook het hart van de Muskoka-regio. Dat betreft een heuvelachtig gebied tussen Georgian Bay en Algonquin Provincial Park. Er zijn zeker zestienhonderd meren, talloze watervallen, naaldwouden en bossen met loofbomen en steile rotswanden. De oevers van de meren en de eilanden zijn bezaaid met vakantiehuisjes.

Heritage Place

Hoe dat zo gegroeid is, kun je zien in Muskoka Heritage Place, een openluchtmuseum aan 88 Brunel Road, uitkijkend over Cann Lake. Hier zijn het Muskoka Pioneer Village en de Huntsville & Lake of Bays Railway. Dit museumpark is open van half mei tot half oktober. De trein rijdt alleen in juli en augustus, van dinsdag tot en met zaterdag.

Nederland > Limburg > Afferden-Standplaats

Camping Klein Canada

Deze familiecamping ligt aan de rand van Nationaal Park De Maasduinen. Er zijn diverse velden en een apart deel is voorzien van...

v.a. 121.50 p.p.

10 prachtige bestemmingen in Oost-Canada