Oost-Tirol

Swipe

Vakantie in Oost-Tirol

Informatie vooraf

Omdat Oost-Tirol duidelijk aan de weg timmert om het aantrekken van toeristen te bevorderen is er waarschijnlijk geen ander gebied in Oostenrijk waar zoveel informatie voorhanden is (ook in het Nederlands) als over het Tirol door de Felbertauern. Via Osttirol Werbung en van daaruit via de regionale en plaatselijke toeristenorganisaties zijn tal van interessante brochures te krijgen.

Voor een eerste algemene indruk kunt u vragen om de brochure Grüsse aus Osttirol. Hierin vindt u, hetzij voor de zomer, hetzij voor de winter, een schat aan algemene informatie over vakantiemogelijkheden in Oost-Tirol. Daarnaast zijn er tal van wetenswaardigheden opgenomen over het gebied.

Onder het motto 'Osttirol Dein... Tirol' en 'in den Osttiroler Bergen' worden diverse brochures en vouwbladen aangeboden. Op de plaats van de stippeltjes staat het onderwerp waarop de brochure betrekking heeft. Dat zijn er vele zoals respectievelijk Wasser en Berg of Radfahren en Skitouren.

Verder zijn er folders en vouwbladen over vakanties op de boerderij en natuurlijk specifieke folders over het prachtige Nationalpark Hohe Tauern.

Informatie:

Oost-Tirol algemeen

Osttirol Werbung

Albin Eggerstrasse 17

A-9900 Lienz
Tel. (0043) 050 212 212
E-mail [email protected]

Internet www.osttirol.com

10 prachtige bestemmingen in Oost-Tirol