Oost-Tirol

Swipe

Oost-Tirol in de winter

De skigebieden zijn over het algemeen wat kleiner dan in Tirol, Vorarlberg of Salzburgerland, ze zijn stuk voor stuk goed tot uitstekend onderhouden en u kunt er tot laat in het seizoen gebruik van maken. Dat geldt onverkort voor de loipes, u kunt er zeker van zijn dat er, al dan niet met gebruikmaking van sneeuwkanonnen, honderden kilometers langlaufplezier in het verschiet liggen. Elk dorp, hoe klein dan ook, doet er alles aan om het de wintersporter naar de zin te maken. Vrijwel overal worden ritten met gebruikmaking van arrensleeën aangeboden en er zijn tal van schaatsbanen.

Informatie over de belangrijkste skigebieden krijgt u eenvoudig via Osttirol Werbung.

Gaat u voor het eerst op wintersport dan is Oost-Tirol een zeer goede keuze. U kunt dan het beste gebruikmaken van de wintersportattributen die voor elke vorm van wintersport te huur zijn. Als u niet aan een bepaalde periode gebonden bent dan is het wellicht goed om te weten dat veel wintersportplaatsen hun gasten in de weken voor kerst, de weken na nieuwjaar en vanaf medio maart, goedkope arrangementen bieden.

VAYA Ladis

Op een ultieme, rustige locatie, op slechts 350 meter van het sfeervolle centrum van Ladis vind je het gloednieuwe Excellent VAYA Ladis....

v.a. 219.00 p.p.

10 prachtige bestemmingen in Oost-Tirol